Tel.:  + 421 907 518 693, + 421 0903 672 627

banska hodrusa
vin.dom
sumegh
Velky Dur

Realitná kancelária SA REALITY ponúka na predaj rodinný dom v obci Veľký Ďur

Cena: 133 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Levice
Obec:Veľký Ďur
Ulica:Veľký Ďur
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:kompletná rekonštrukcia
Počet izieb:5
Úžitková plocha:270 m2
Plocha pozemku:2372 m2
Garáž:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:8487767

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária SA REALITY ponúka na predaj priestranný rodinný dom na krásnom veľkom slnečnom pozemku o rozlohe cca.2372m2, v obci Veľký Ďur, v tichej lokalite, mimo hlavnej cesty. Dom je poschodový, postavený z kvádrov. Rodinný dom je zrekonštruovaný - zrekonštruovaná fasáda, nová fasádna farba, na dome sú plastové okná, nové vchodové dvere, nové vonkajšie schodisko, terasa chodba a dlažba, nové zábradlie na balkóne, nové rozvody vody, nová elektrická skrinka s poistkami, elektrina aj 380V, plynová prípojka je pred domom. Kúrenie v dome je momentálne elektrické, dá sa urobiť aj plynové kúrenie, krbové kúrenie. V technickej miestnosti sa nachádza kotol na pevné palivo. Na dome sú nové odkvapové rúry.
Celý interiér domu je novo vymaľovaný bielou farbou. V dome sú dve kúpeľne, obidve sú kompletne zrekonštruované - podlahy, steny - obklad, nová sanita. V dome sú nové podlahy, v niektorých miestnostiach sú pôvodne drevené parkety, ale sú zreparované, veľmi pekne. Na prízemí domu sa nachádza - vstupná chodba, menšia miestnosť veľmi vhodná na priestranný šatník s denným svetlom, kuchyňa, špajza, dve izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC a priestranná terasa. Na poschodí sú tri izby, šatník, kúpeľňa, WC, balkón. V dome sú inžinierske siete - elektrina, voda, plynová prípojka pred domom, odpad - žumpa. Z pozemku je vstup do technickej miestnosti domu. Obec Veľký Ďur - plná občianska vybavenosť - obchod s potravinami, pohostinstvo, telocvičňa, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, lekáreň, ambulancie praktického lekára pre dospelých, zubný lekár, základná škola, materská škola.
Dom sa dá využívať na súkromné účely na bývanie, alebo komerčné účely - penzión.

Fotografie nehnuteľnosti - prosím, skopírujte si tento link
https://sareality.sk/nehnutelnost/766200/realitna-kancelaria-sa-reality-ponuka-na-predaj-rodinny-dom-v-obci-velky-dur.html

Maklér:

makler
Maklér:Dáša Šebová
Telefón:0903 672 627
E-mail:sebova-ZVNC-sareality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2